city at night

SOLUȚII OPTIME PENTRU AFACERILE DIN DOMENIUL PRODUCERII DIN ENERGIE REGENERABILĂ

Contactează-ne acum

ENERGIE VERDE LA UN ÎNTRERUPĂTOR DISTANȚĂ

Inversolar Energy furnizează, în condiții de siguranță și confort, energie electrică verde la prețuri reduse față de furnizorii tradiționali.

Accederea României în Uniunea Europeană a creat și premisele liberalizării pieței de furnizare a energiei electrice la nivel național, permițând accesul clienților de o manieră nediscriminatorie la servicii oferite în cadrul unui mediu competitiv și transparent. Astăzi, toți consumatorii din România au libertatea de a alege furnizorul de energie electrică, în condiții mai avantajoase, pe piață activând un număr important de companii furnizoare de energie electrică.

furnizare-energie-verde

Inversolar Energy oferă o alternativă viabilă la deja tradiționalii furnizori de energie activi pe piața din România, fiind consultant și dezvoltator pentru capacități de producție a energiei electrice din surse fotovoltaice, iar începând cu anul 2013, furnizor și producător de energie electrică cu licență ANRE. Experiența noastră, precum și parteneriatele cu producătorii fotovoltaici, ne permit să oferim clienților noștri acces la energie produsă din surse regenerabile - energie verde la costuri reduse.

Vezi și alte pagini din această categorie:

Avantaje

Accesul la energia electrică furnizată de Inversolar Energy este un proces ușor și comod, care permite reducerea costurilor și controlul acestora în timp real.
Vezi detalii aici ›

Schimbarea furnizorului

Datorită liberalizării pieței de energie electrică, consumatorii din România își pot alege furnizorul de energie electrică astfel încât să beneficieze de cele mai bune servicii, în condițiile unor prețuri avantajoase.
Vezi detalii aici ›

Asistență

Inversolar Energy oferă garanția livrării energiei electrice în aceleași condiții de calitate ca și în cazul oricărui alt furnizor de pe piață.
Vezi detalii aici ›

Furnizare En Gros

Operați o capacitate de producție a energiei electrice? Inversolar Energy asigură servicii de exploatare comercială în condiții de rentabilitate sporită.
Vezi detalii aici ›

Tranzacționare

Într-un cadru legislativ pentru tranzacționarea energiei electrice pe piața en gros de energie electrică în permanentă schimbare,
Vezi detalii aici ›

Consultanță

Având o lungă experiență în furnizarea și producția de energie electrică, suntem promotorii eficienței energetice și oferim servicii personalizate de consultanță în acest domeniu.
Vezi detalii aici ›